

PHILOSOPHY
食卓の上のフィロソフィー

毎日心を込めてお料理をしよう。
Cook thoughtfully every day.

ハーブや野菜を育て、土の恵みに感謝しましょう。
Plant a garden. Appreciate all the earth has to offer.

人と語り合い、笑い合える食卓は、人生の宝物。
もっと楽しみましょう。
Treasure mealtime conversation with a smile and a peaceful mind.

食卓は身近な美術館。
食卓にある器や道具の美しさを知ろう。
Setting the table is an art form. Every dish and utensil plays a part.

受け継がれてきた伝統のレシピ、今日生まれてくる
新しいレシピは、知恵と愛情が詰まっています。
Even the simplest recipes can benefit from the love and wisdom of your heritage.

食卓に並ぶ食材は、世界の歴史と文化の展示場。
Let your table be a reflection of your history and culture.

食卓できちんと美しく食べる習慣を大切にしよう。
Dine with respect for manners.
今、世界中で8億人の人々が飢えに苦しんでいます。
その真実をもっと知ろう。
Know the reality of what is happening in the world. There are still 8,000,000 people without enough to eat.

未来に紡ぐ「すこやかな食と暮らし」のために、
毎日の「 食卓」から改革を起こそう。
Nutritious food is an investment for your child’s future.
幼い頃から「すこやかな美味しい食卓」を体験することは、
人格を育て、持続可能な未来を築く原動力です。
Healthy dining creates a sustainable world.
